حرفي از جنس لباس
حرفي از جنس لباس
آيا طرز لباس پوشيدن در محل کار بر موفقيت شغلي تاثير ميگذارد؟
محققان اين کمپانيها باور دارند که پوشيدن لباسهاي راحت و مناسب، خلاقيت را گسترش ميدهد؛ روحيه و اعتماد به نفس را تقويت کند؛ روابط عمومي را بهبود ميبخشد و حتي گاهي از ميزان غيبتهاي همکاران هم کم ميکند! شايد عجيب باشد اما حقيقت اين است و اگر بخواهيد آدم موفقي باشد؛ چه در سر کار، چه در زندگي خصوصي و خانوادگيتان بايد به لباسهايي که ميپوشيد، توجه کنيد. اما چگونه؟ «موفقيت» اين هفته به همين موضوع ميپردازد.
براي اينکه انتخاب درستي درباره لباسهايتان داشته باشيد، قبل از هر چيز بايد اين نکات پايهاي را به ذهنتان بسپاريد:
• ظاهر شما نمايي از دنياي درونتان است.
• لباس راحت پوشيدن به معناي شلختگي نيست.
• لباس ميتواند شما را جدي و حرفهاي و مترقي نشان بدهد يا غيرحرفهاي و بينظم.
• لباس خوب پوشيدن به معناي مرتب بودن و در نظر گرفتن زمان و مکان براي پوشش است؛ نه لباسي که خيلي با شخصيت ما در تضاد باشد.
لباس و فتح قله
چه بسيار افرادي که از کنار ما گذشتهاند و با اينکه آدمهاي بسيار خوب و معقولي بودهاند، به دليل دقت نکردن روي لباس پوشيدنشان نه تنها ديده نشدهاند؛ که حتي بد جلوه کردهاند و کنار گذاشته شدهاند. شايد هم همين اتفاق گاهي براي خودمان افتاده باشد، وقتي با سر و وضعي به هم ريخته و نامناسب بر سر قرار دوستانه يا کاري حاضر ميشويم و سهم بزرگي از آيندهمان را با اين سهلانگاري در انتخاب پوشش درست از دست ميدهيم.
ظاهر يک آدم موفق چگونه است؟
آلسيون دويل، محقق و کارشناس روابط انساني، درباره نوع پوشش افرادي که در محيط کارشان موفق هستند، ميگويد: «آنها رنگهاي مرده نميپوشند؛ کفشهاي مرتب و تميز ميپوشند؛ در عطر و آرايش و افترشيو زيادهروي نميکنند؛ طلا و جواهرات زيادي آويزان خودشان نميکنند؛ موهايشان هميشه مرتب است (نه خيلي کوتاه، نه خيلي بلند) و حداقل دو بار در روز ظاهرشان را در آينه چک ميکنند.»
زبان لباس
ميگويند خيلي از مردم اولين باورشان درباره شما در پنج ثانيه اولين برخورد شکل ميگيرد. يعني ديدار 5 ثانيهاي اول ميتواند براي خودش کلي حکايت به بار بياورد؛ مثلا شما را تبديل به فردي دلپذير و دوستداشتني کند يا فردي جدي يا آدمي بد خلق و عصبي؛ و همه اين نتيجهگيريها چگونه به دست ميآيد؟ متاسفانه يا خوشبختانه با نگاهي به ظاهر فرد پيشرو. ميخواهيد از اين زبان ظاهر سر دربياوريد؟
اين چند مورد ميتواند يک ديدگاه کلي از زبان لباسي که پوشيدهايد، به شما بدهد:
• بلوز و شلوار جين و کفشهاي ورزشي و موهايي به سبک تينايجرها:
• لباسهاي چروک و رنگ و رو رفته:
• لباس مهماني پوشيدن:
• لباس ژنده پوشيدن:
• لباسهاي قديمي و نامرتب پوشيدن:
ميتوان براي بسياري ديگر از طرز لباس پوشيدنها زبان و بيان خاص پيدا کرد و آنها را تفسير کرد اما در آخر مطلب مهمي ميماند که خلاصه همه حرفهايي است که تا حالا گفته شد: ما با ورودمان به يک مکان (مکان خانوادگي يا اداري و رسمي يا دوستانه) به ديگران علايمي را نشان ميدهيم که خواه ناخواه ميتواند تصميمگيري آنها درباره ما تاثير بگذارد و ميتواند آينده يک رابطه و يا يک کار را مشخص کند.
پس چرا بايد از موضوع به اين مهمي چشم پوشيد. شايد اگر تا امروز خود را فرد ناموفقي ميدانستيم، به جا است که کمي در ظاهرمان تجديدنظر کنيم!
منبع:www.salamat.com
/ج
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}